top of page

Biografie

DJ & Sax

DJ _ IGC_edited.jpg

DJ Pape

introductie

Met meer dan 15 jaar ervaring als DJ kan ik wel
zeggen dat ik het recept heb om ieder feest tot een succes te draaien! Het repertoire dat ik draai is erg gevarieerd (Top 40, Dance, 90's, House) en mijn mix-kunsten en het aanvoelen van het publiek zijn daarin erg belangrijk.

 

In mijn vroege carrière heb ik vaste residenties gehad bij o.a. de Joffer in Zwolle, café Toppers in Ermelo en de Champagne in Harderwijk en diverse zomers in Spanje (Lloret, Blanes) gedraaid. Later heb ik in vrijwel alle bekende locaties in Amsterdam gedraaid (Escape, Jimmy Woo) en studentenverenigingen in Utrecht, Amsterdam en Groningen en op diverse festivals (Loveland, Zomerkriebels) gestaan.

 

Aangezien ik vaak met saxofonisten optreedt en het graag iedereen naar de zin maak draai ik met name commerciële hits of remixen van bekende platen waarover de saxofonist kan meespelen. Mijn rol als DJ is om een zo goed mogelijke playlist af te stemmen op het publiek, eventueel gecombineerd met saxofonist of andere act (bijv. M.C.) het dak eraf te laten knallen!

Saxofonist

extra live element

In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan met optreden voor het grote publiek. Tijdens onze studententijd hebben we vele avondjes opgetreden op allerlei events. Door op vele plekken gespeeld te hebben (clubs, studentenverenigingen, festivals) zijn wij enorm gegroeid als DJ & Sax duo.

 

In de loop der jaren zijn wij veel gevraagd om onze show op diverse huwelijken te laten zien. Hierin zijn Tim Ruig en Tomas Delfgaauw de vaste saxofonisten geworden waar ik stad en land mee af heb gereisd, zowel nationaal als internationaal.

Dus bent u op zoek naar dat extra stukje entertainment op uw feest? Een DJ met saxofonist kan dat extra live element
voor u invullen, zeker met de ervaring die wij hebben!

De saxofonist kan in principe op ieder nummer meespelen maar het beste combineert hij met house, top-40 en dance muziek. De saxofonist is er doorgaans de hele avond bij en speelt mee met de climaxen in de muziek, ongeveer drie a vier momenten per uur.

0804_edited_edited.png
bottom of page